07.02.2018
Hyve-lehti jatkaa Talk-julkaisussa
07.11.2017
Kokemusasiantuntijat auttavat mielenterveyshoitotyön koulutuksessa
10.06.2017
Sairaanhoitajaopiskelijat karttavat mielenterveysalaa
16.05.2017
Työelämäyhteistyöllä erilaisia oppimiskokemuksia opiskelijoille
14.11.2017
Kehitysvammahuollon haasteena ovat rajoitustoimenpiteet
07.11.2017
Hyvä vuorovaikutus tärkeää psykiatrisen eristyspotilaan hoidossa
15.09.2017
Vuorovaikutus on tärkeä osa psykiatrista hoitotyötä
14.11.2017
Yli 50-vuotiaiden työttömien digiosaamista kehitetään Naantalissa
14.08.2017
Potilasturvallisuus ydinasia psykiatrisen potilaan eristämisessä
09.06.2017
Valmennuksella innostusta ja uusia työkaluja aikuissosiaalityöhön
14.11.2017
Viron korkeakoulujen Terveysala-ryhmän laadunarviointi
07.11.2017
Toipumisorientaatiolla kohti yksilöllisempää mielenterveyshoitoa
29.05.2017
Kosteus- ja homevaurioiden aiheuttamia oireita kartoitetaan yhteistyössä
 
Opiskelu ja elämä
 
01.12.2009
Hotel Haven – lasi samppanjaa, kiitos!
 
Helsingin sydämessä, Uudenmaankadulla sijaitseva Hotel Haven on aivan omaa luokkaansa. Hotelli on ainutlaatuinen, persoonallinen ja piristävä lisä kaupungin tasapaksuun hotellitarjontaan. Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjuun kuuluva Hotel Haven tarjoaa upeiden puitteiden lisäksi ammattitaitoista ja välittävää palvelua sekä kolmen tasokaan ravintolan palvelut.
Royal Ravintoloiden omistukseen kuuluva Hotel Haven sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Esplanadin puiston reunalla. Hotellia ympäröivät upeat maisemat, tasokkaat ravintolat ja kahvilat, historialliset rakennukset sekä Kauppatorin tunnelmallinen kauppahalli. Hotellin vastaanotossa asiakasta palvellaan vuorokauden ympäri yhteensä jopa kuudellatoista eri kielellä, ja viihtyisässä Bar Havenissa voi rentoutua päivän päätteeksi ihanan takka tulen ääressä.
 
Egyptin puuvillaa ja huippuelektroniikka
Hotellissa on sviitin lisäksi kolme huonetyyppiä: Comfort, Style ja Lux. Huoneet on suunniteltu huolella pienintäkin yksityiskohtaa ajatellen. Hotellin korkeat laatuvaatimukset näkyvät myös huoneen varustelussa. Vierailijaa hemmotellaan pehmeillä egyptiläisestä puuvillasta valmistetuilla lakanoilla ja kylpytakeilla, Bang & Olufsenin viihdejärjestelmällä sekä Elemiksen aromaattisilla spa-tuotteilla. Nautinnon kruunaa Unikulman mahtavat King Size -vuoteet.
 
Kulinaristin unelma
Hotel Havenin yhteydessä toimii kolme tasokasta ja viihtyisää ravintolaa, joissa voit nauttia palvelusta, uusista makuelämyksistä ja laadukkaista viineistä. Yksi näistä kolmesta helmestä on ehkä kaupungin paras kalaravintola Havis. Haviksessa on kaksi erillistä ravintolatilaa: perinteinen Havis, jossa on tarjolla gourmet elämyksiä, sekä modernisti rento Havis Kitchen. Näiden lisäksi kesäisin on mahdollista ruokailla Haviksen katetulla terassilla.

Haviksen vieressä toimii myös ainutlaatuinen Ravintola G.W.Sundmans. Arkkitehti Engelin merikapteeni G.W. Sundmanille 1800-luvulla suunnitteleman empirekodin tiloissa voi nauttia modernin suomalaisen keittiön parhaita antimia. Ravintolan alakerrassa toimii viihtyisä ravintola Sundmans krog, jossa tarjolla on niin suomalaisia merenherkkuja kuin kansainvälisiä annoksia.
Hotelli Haven on siis ainutlaatuisia elämyksiä, laadukkaita tuotteita, ammattitaitoista palvelua ja lämminhenkistä kodikkuutta kaupungin sydämessä. Mitä muuta voisi toivoa - lasi samppanjaa, kiitos!

Lisätietoa www.hotelhaven.fi
 
Kirjoittaja(t):
Janina Sademaa, opiskelija
janina.sademaa@students.turkuamk.fi