07.02.2018
Hyve-lehti jatkaa Talk-julkaisussa
07.11.2017
Kokemusasiantuntijat auttavat mielenterveyshoitotyön koulutuksessa
10.06.2017
Sairaanhoitajaopiskelijat karttavat mielenterveysalaa
16.05.2017
Työelämäyhteistyöllä erilaisia oppimiskokemuksia opiskelijoille
14.11.2017
Kehitysvammahuollon haasteena ovat rajoitustoimenpiteet
07.11.2017
Hyvä vuorovaikutus tärkeää psykiatrisen eristyspotilaan hoidossa
15.09.2017
Vuorovaikutus on tärkeä osa psykiatrista hoitotyötä
14.11.2017
Yli 50-vuotiaiden työttömien digiosaamista kehitetään Naantalissa
14.08.2017
Potilasturvallisuus ydinasia psykiatrisen potilaan eristämisessä
09.06.2017
Valmennuksella innostusta ja uusia työkaluja aikuissosiaalityöhön
14.11.2017
Viron korkeakoulujen Terveysala-ryhmän laadunarviointi
07.11.2017
Toipumisorientaatiolla kohti yksilöllisempää mielenterveyshoitoa
29.05.2017
Kosteus- ja homevaurioiden aiheuttamia oireita kartoitetaan yhteistyössä
 
Opiskelu ja elämä
 
25.05.2009
Heleä iho -illassa Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistolla
 
Opiskelijavoimin järjestetty kauneudenhoitoalan asiakaspalvelutapahtuma Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston kosmetologilinjan tiloissa keräsi mukavan määrän asiakkaita. Tiistai-illan aikana sai jokainen nauttia kosmetologi- ja maskeeraajaopiskelijoiden palveluista. Rentoutua sai muun muassa kasvohoidossa ja meikkauksessa, sekä lisäksi lapset saivat hauskoja kasvomaalauksia.
Asiakaspalvelutapahtuma ”Heleä iho illassa” järjestettiin tiistaina 24.3. Tapahtumassa asiakkailla oli leppoinen ja hyvä tunnelma, joka huokui asiakkaiden viihtyvyydestä, kiirettä ei ollut. Asiakkaat eivät tulleet pelkästään tapahtumassa käymään, vaan he tulivat viettämään siellä aikaan.
 
Ensimmäistä kertaa kasvohoidossa
Jonna Hallikas oli saapunut tapahtumaan äitinsä Kirsin kanssa. – Olin ensimmäistä kertaa kasvohoidossa, ja se tuntui oikein hyvältä. Kynsien lakkaus ja kasvomaalaus kiinnostaisi vielä, kertoi Jonna. Äiti ja tytär olivat iloisia siitä, että tällainen tapahtuma on järjestetty ilta-aikaan, ja he toivoivat jatkossa lisää samanlaisia tapahtumia.
 
Asiakastapahtuma markkinoi
Tapahtuma oli onnistunut asiakaspalvelutapahtuma mutta myös onnistunut markkinointitapahtuma organisaatiolle sekä opintotehtävä eri opiskelijaryhmille. Tapahtuman toteutuksen vastuu oli kauneudenhoitoalan perustutkinnon ja teatterialan ammattitutkinnon opiskelijoilla. Heleä iho illassa -tapahtumamarkkinoinnista vastasivat mainonta- ja myynninedistämisen work shop -opiskelijat, jotka laativat muun muassa lehtimainoksen, suoramarkkinointikirjeen ja julisteet.

Tapahtumassa lapsille oli oma leikkinurkka ilmapallojen ja serpentiinien koristelemana. Pisteellä lapset saivat värittää sekä maskeeraajaopiskelijat tekivät heille kasvomaalauksia - vilinää riitti. Teatterialan ammattitutkinnon maskeerauskoulutusta opiskeleva Tarja Salo maalasi lapsille muun muassa hämähäkkejä, pääkalloja ja perhosia. – Mukavasti on ilta lähtenyt käyntiin. Melko poikavoittoista on tämä alkuilta ollut, mutta eiköhän niitä tyttöjäkin sieltä vielä tule, tuumi Tarja.

Tapahtumassa oli palvelutarjonnan lisäksi tuotemyyntiä, henkilökohtaista meikkaus-, kampaus- ja tuoteopastusta sekä organisaation koulutusten esittelyä. Asiakaspalvelutapahtuman tavoitteena ei ollut tuottaa taloudellista voittoa vaan markkinoida Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston koulutustarjontaa sekä tarjota asiakkaille illaksi mukavaa ajanvietettä.

Tapahtuma oli saanut liikenteeseen nuoria asiakkaita enemmänkin. Kymmenvuotias Niina oli viihtynyt tapahtumassa koko illan, ja hän oli ehtinyt jo käymään monessa paikassa. Hänellä oli hiuksissa palmikot, kynsissä lakkaus ja kasvomaalaus poskessa. – Kivaa on ollut koko illan, iloitsi Niina.

Tapahtuman järjestäminen oli osa Turun ammattikorkeakoulun estenomiopintoja, sekä tarkoituksena oli tehdä tunnetuksi Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston aikuisille tarjottavia kauneudenhoitoalan perustutkinnon ja teatterialan ammattitutkinnon koulutuksia. Illan tarkoitus oli myös tarjota asiakkaille pikku rahalla mukava ja rentouttava ilta. Turun ammattikorkeakoulun estenomikoulutuksen kauneudenhoitoalan asiakaspalvelu -kurssin projektisuunnittelussa olivat mukana Jessica Rantamäki, Janika Reunanen, Mirkka Sahlstedt ja Sanna-Mari Suhonen.
 
Kirjoittaja(t):
Jessica Rantamäki, estenomiopiskelija